“Na een dienstverband van 25 jaar bij defensie heb ik in 2012 de overstap gemaakt naar het onderwijs. Ik wilde met jonge mensen blijven werken en niet alleen maar een kantoorbaan. De afgelopen jaren heb ik mij zo sterk kunnen ontwikkelen als persoon dat ik veel meer mijzelf ben geworden.”

Andy Bierlee is docent Particuliere beveiliging bij ROC TOP op campus Events & Hospitality in het creatieve hart van Amsterdam-Noord, het NDSM-terrein. Hij geeft theoretische- en praktijklessen over het vak Particuliere beveiliging aan studenten tussen de 17 en 56 jaar. Daarnaast is hij studieloopbaanbegeleider en BPV-coördinator richting het werkveld.

“Tijdens de eerste kennismaking met ROC TOP spraken de campus en de open sfeer mij direct aan. Het voelde als een warm bad. De wijze waarop ik docent wil zijn en de visie van de school sluiten perfect aan. Iedere individuele student is belangrijk en dat geldt ook voor de collega’s. Je wordt gezien en dat is mooi. Ik ontplooi mijzelf op professioneel en persoonlijk gebied. En iedere dag is weer anders. Kies je voor ROC TOP, dan kies je voor een werkgever die met je meedenkt, je ondersteunt waar kan en je hoort en ziet. “

"
‘Ik geniet van de
betrokkenheid van de 

docenten naar de
studenten toe. De
multiculturele
samenstelling van
zowel de teams als
de klassen met 
respect voor
eenieder. Dit is écht
een verrijking'.

  

#wathebjijvandaaggeleerd?