ROC TOP is officieel een opleidingsschool. Wij maken deel uit van Opleidingsschool De Dam. Studenten van de lerarenopleidingen van de Hogeschool van Amsterdam, de VU en de Breitner Academie worden bij ons competentiegericht opgeleid in de praktijk. De Dam is een erkend samenwerkingsverband waarbij veertien vo-scholen (scholen van ZAAM, SVOAZ en Ir. Lely Lyceum) en de verschillende mbo-locaties van ROC TOP zijn aangesloten. Al deze scholen zitten in Amsterdam.


Stage bij ROC TOP
Onze schoolopleiders begeleiden aanstaande docenten graag in het mooie en veelzijdige beroep van docent. Zo krijgen toekomstige leraren de kans om in de dagelijkse praktijk te leren wat goed docentschap betekent. De studenten kunnen rekenen op goede begeleiding én opleiding. Samen zijn we verantwoordelijk voor het opleiden van goede, startbekwame eerste- en tweedegraadsleraren in het voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs. Daarnaast wordt binnen het samenwerkingsverband samengewerkt op het gebied van inductie-trajecten voor startende docenten en professionalisering van ervaren docenten.

Ben je zelf zo’n student en heb je interesse om stage te lopen op onze school? Of wil je meer weten over de rol van stagiaires op onze school? Neem dan contact op met één van onze schoolopleiders of kijk op de website van De Dam.

Contact
Binnen ROC TOP zijn de volgende schoolopleiders werkzaam:  

#wathebjijvandaaggeleerd?